Mijn naam is Martijn, op dit moment 25 jaar en woonachtig in Rotterdam. Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie (nu heet het Finance & Control) aan de Hogeschool van Amsterdam, heb ik de bijnaam brakke hond gekregen.

Waarom vraag je je af? Dat laat ik aan jouw fantasie over ;).

Voor een ‘echte’ man was ik altijd goed in schrijven. Ik had creatieve ideeën en klom in de spreekwoordelijke pen om mijn verhaal op te schrijven.

Sommige ideeën kwamen voort uit issues die mij in het dagelijks leven bezig hielden (probeer maar eens hartje winter in een studentenkamer in Amsterdam te wonen terwijl de radiator niet warm wordt) en andere ideeën kwamen gewoon aanvliegen als mijn huiskat weer eens iets geks deed of als ik een artikel uit de krant las.

Die kat heb ik gedag gezegd toen ik mijn studentenkamer in Amsterdam verliet om in Rotterdam op mezelf te gaan wonen. Daar woon ik nu bijna drie jaar met, jawel, weer een kat genaamd Lilo en een blonde labrador Balou (ja, stiekem ben ik ook Disney fan, niets om je voor te schamen).

meet Lilo zonder Stitch

Als ik mezelf wil omschrijven in vijf woorden zijn dat overduidelijk:

  • Dierenliefhebber
  • Rotterdam
  • Creatief
  • Finance
  • Bier
Mijn trouwe viervoeter, Balou!

Voor vrouwen zijn er veel lifestyle en beauty bloggers, maar mannen zitten niet zo snel achter hun laptop te zoeken naar welke haarstyle het beste past bij je schoenen. Nee, mannen zoeken naar dingen waar je iets aan hebt, zoals het fixen van een radiator probleem.

Zo ben ik ook wel een beetje ingesteld, ik wil graag snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. Ik houd niet van zoeken en ik kan ook best wel eens ongeduldig zijn.

Op dit mannenblog, blog ik over financiën (het is toch mijn vakgebied), tech, sporten, eten, DIY, fotografie en toch ook lifestyle, want misschien zijn er ook mannen die willen weten of je zwarte schoenen onder een blauw pak kan dragen.

Wil je mij bereiken? Dat kan op martijn@brakkehond.be. Ik sta ook open voor samenwerkingen!

*het antwoord is nee, ga liever voor blauw of bruin 😉