Je bent opzettelijk ziek omdat je volgende week niet op een date wilt, of je bent nep ziekteverlof omdat je niet naar school wilt. Het kan, maar hoe word je snel ziek en hoe kun je het beste ziekteverlof vervalsen?

Hierdoor wordt je ziek?

Door de volgende punten kan jij ziek worden.

 • u wordt ziek als u niet beweegt
 • als je binnen blijft en zonlicht vermijdt, neem je heel weinig vitamine D, waardoor je ziek kunt worden.
 • Overmatige lichaamsbeweging kan u ook ziek maken.
 • Stress, Door stress kunt u zich uitgeput voelen en het risico op ziekte vergroten.

Hierdoor wordt je snel ziek

Wees de dag ervoor erg zwak en moe, zodat de volgende dag er geloofwaardiger uitziet. Met make-up kun je jezelf er ziek uit laten zien. Maak bijvoorbeeld een handtas onder je ogen en maak deze dan wit met behulp van foundation of concealer. Doe net alsof je ziek bent om het er geloofwaardiger uit te laten zien. Doe net alsof je ziek en duizelig bent. Draag altijd een emmer bij je en doe alsof je walgelijk bent. Lang op het toilet zitten en overgeven. Nep hoesten en niezen. Maak je gezicht nat met warm water om het te laten lijken op zweten. Trek je kleren warm aan of trek een dekentje aan, je zweet en je lijkt misselijk. Droog je gezicht, droog je gezicht, je gezicht zal warm aanvoelen. Als je ouders je temperatuur willen meten, drink dan iets warms voordat je de temperatuur gaat meten.

Ziek worden van slecht eten

Hoe wordt u ziek van bepaalde voedingsmiddelen? We hebben alles op een rijtje gezet: Door een onjuiste voedselbereiding kan het voedsel verbranden of te donker worden, waardoor u ziek kunt worden. Denk aan zwartgebakken vlees op de barbecue of een te donker broodje. De stoffen die daarbij vrijkomen, zoals PAK’s en acrylamide, kunnen kankerverwekkend zijn. E-nummer, E-nummer is een stof die aan voedsel wordt toegevoegd om het er beter uit te laten zien, zoals een kleurstof of smaakstof. Of er pesticiden op voedsel of fruit zitten. Als er bacteriën of virussen aanwezig zijn op het voedsel dat u eet, kan dit voedselvergiftiging veroorzaken.

Hoe wordt je snel beter?

 • Drink meer water
 • Genoeg slaap
 • Neem een ​​warm bad
 • Thee drinken
 • Draag comfortabele kleding
 • Open zo nu en dan ramen, maar niet te lang

 1. Hoe word je snel beter?

  Snel beter worden gaat niet vanzelf. klik hier voor meer informatie

 2. Kan je ziek worden van slecht eten?

  Ziek worden van slecht eten is mogelijk. Klik hier voor meer informatie

 3. Hierdoor wordt je snel ziek?

  Snel ziek worden kan komen door verschillende aspecten. Klik hier voor meer informatie